Aanvragen

Getalenteerde onderzoekers aan het begin van hun carrière (0-5 jaar na de eerste promotie) kunnen een aanvraag voor de Fellowship indienen. Aanvragers moeten binding hebben met Nederland en internationale onderzoekservaring willen opdoen met een vernieuwend onderzoeksvoorstel. Zie ook het Reglement Artikel 2.3.

Aanvraag

De aanvraag bestaat uit het aanvraagformulier met de volgende bijlagen: het acceptatieformulier van de beoogde gastinstelling inclusief toelichting van de beoogde begeleider en twee referentenformulieren. Zie ook het Reglement Artikel 2. Referenten dienen een aanstelling aan een Nederlandse of buitenlandse universiteit of onderzoeksinstituut te hebben en expertise op het gebied van het voorgestelde onderzoek. Tenminste één van de referenten dient een hoogleraar te zijn. De aanvraagformulieren zijn alleen beschikbaar in de Engelse taal en dienen in het Engels te worden ingevuld.

Download hieronder de formulieren.

1) APPLICATION FORM

2) HOST ACCEPTANCE FORM

3) REFEREE FORM

Aanvraagtermijn

Aanvragen dienen vóór 6 september 2024, 23:59 CEST te worden ingediend door het volledig ingevulde aanvraagformulier, inclusief bijlagen, te mailen naar: fellowship@ammodo.org